De ce Elena LOTREAN?

Pentru că vrem ca Sibiul să devină cel mai bun loc din țară pentru a-ți crește copiii. În siguranță, cu bucurie, cu sens. Acum câțiva ani fondam, împreună, o școală particulară la Sibiu în ideea de a o face un etalon pentru educația sibiană, ceva ce sistemul public ar vrea să multiplice și să implementeze: mulți ne spun că am reușit.

De ce ACUM?

Am vrea să facem și din orașul Sibiu, din județul Sibiu, un etalon pentru educația din România: un exemplu că se poate, și că depinde în principal de noi, aici, la locul faptei. Credem că educația are nevoie să fie discuția principală într-un oraș, într-o regiune.

Cum SCHIMBĂM ceva?

De aici pleacă dezvoltarea economică, socială și culturală. Cu cât investim mai mult în educație cu atât reducem costurile cu asistența socială și scădem sărăcia. Și știm foarte bine că unele dintre localitățile județului se situează într-un stadiu nedorit de sărăcie. Avem nevoie cu toții să știm unde vrem să ajungem și pentru ce să ne educăm copiii.

IMPLICĂ-TE! PARTICIPĂ LA DIALOG

Scrie-ne dacă vrei să faci parte din echipa noastră de dialog pentru educație. Avem nevoie de interlocutori în toate localitățile din județul Sibiu.
Implică-te dacă ești profesor sau părinte, dacă ești elev sau pur și simplu vrei mai mult și mai bine - atunci când vorbim despre educație.

FII PARTE DIN DIALOGUL PENTRU EDUCAȚIE, ALĂTURI DE NOI!