De ce Radu SZEKELY?

Fac educație de mai bine de douăzeci de ani, în mai toate formele pe care ni le putem imagina. Trăiesc mereu bucuria învățării și vreau ca Sibiul să fie un loc în care toată lumea să trăiască această bucurie. Mi se pare un pas normal să încercăm să folosim această pasiune și aceasta experiență pentru o cauza în care credem: creșterea Sibiului într-un centru de gravitație în educația românească.

De ce ACUM?

Acum nu e neapărat o bucurie să vorbeșți despre educație: suntem într-un moment în care se trage asupra educației din toate direcțiile. E, de fapt, aproape ca la război, iar educația este atacată pe toate flancurile, întoarsă pe toate părțile, dar deseori uitată într-un colț atunci când se pune masa.

Cum SCHIMBĂM ceva?

Noi vrem să o aducem educația înapoi la masa dialogului, a negocierii, a recâștigării încrederii. Vrem să avem un dialog real despre și pentru educație cu toți cei implicați, nu pornind de la documente sau temeri și orgolii, ci plecând de la faptul că, dacă ne punem cu toții mintea la contribuție, vom găsi împreuna soluții pentru ca educația sibiană să devină un reper.

IMPLICĂ-TE! PARTICIPĂ LA DIALOG

Scrie-ne dacă vrei să faci parte din echipa noastră de dialog pentru educație. Avem nevoie de interlocutori în toate localitățile din județul Sibiu.
Implică-te dacă ești profesor sau părinte, dacă ești elev sau pur și simplu vrei mai mult și mai bine - atunci când vorbim despre educație.

FII PARTE DIN DIALOGUL PENTRU EDUCAȚIE, ALĂTURI DE NOI!